tisdag 25 mars 2008

Påskpynt


Då var påsken slut för denna gången, de bara att konstatera att det gick fort. Kristofer ska åka hem idag kl. 13,15 till Göteborg. Oj vad det blev tomt.

3 kommentarer:

Lina sa...

Kände igen det där lilla ägget.... Jätte fint!

Charlotta Nildén sa...

Hej igen B.
Jag hittar inte din mailadress på din blogg så att jag får skriva här så länge.
Ang. musiken är adressen dit: www.musicplaylist.net Där laddar du själv ner vilka låtar du vill ha. Jag tror att det hette create a playlist. Sedan ska man klicka på add... när man hittar ng bra låt som man vill ha med i sin lista. Här omvandlar du sedan din lista till en lång sådan konstig kod / länk elelr vad man ska kalla det, på flera rader och kopierar (Ctrol c)till nedanstående ställe på din blogg. Kommer inte exakt ihåg hur men jag har för mig att det ger sig inne på sidan.

Under layout på din blogg klickar du på (Add a page emlement, välj HTLM/ JavaScript (tror jag), klicka lägg till i bloggen och sedan klistrar du in den långa länken som du har omvandlat på www.musicplaylist.net.

På samma sätt ungefär gör du om du vill ha en besöksräknare vilket jag kan rekommender, väldigt roligt, fast det gör du på en helt annan sida som heter:
www.susnet.se

Det finns massor av sådana här sidor men jag har googlat mig fram till dessa och kommit fram till att jag tyckte att de var enklast.
Lycka till! Det är lite svårt att förklara så här men hoppas du förstår på ett ungefär.
Godnatt. Hoppas ni haft ett mysigt kalas idag!

Charlotta Nildén sa...

Jag ville bara säga stackars dig... men det är klart att det är parkeringens fel - inte ditt!
kram Charlotta